Meer informatie over draaiende workshop

Workshop Intuďtief Healing (Ih)

Als u vast loopt in een emotie, zoals angst, woede of verdriet waardoor u niet meer in staat bent om vooruit te komen in uw leven, deze u in de ban houdt, proberen wij u te helpen door het geven innerlijke inzicht, ontspanning maar ook het belangrijke los koppelen van uw emotie.

Tijdens deze workshop zullen we gaan mediteren en tekenen. U hoeft zeker geen tekentalent te bezitten, het gaat er juist om wat de tekening u verteld over uzelf.

Heeft u nog nooit gemediteerd? Ook geen probleem, de meditatie die wordt gedaan is voor iedereen heel makkelijk, wij helpen u erbij.

Kosten:

€ 55,- p.p. per les of € 155,- in 1 keer bij 1e les. Het gaat om 3 x een dagdeel en 1 terugkom moment. Wilt u meer en verder hiermee, kunt u natuurlijk altijd een persoonlijke afspraak maken met Bianca of Daniëlle

min. 3 personen en max. 5 personen

Inbegrepen:

Koffie/thee/water, lunch, tekenmateriaal

10:00 uur We beginnen met koffie/thee en kennismakingsrondje.

10:15 uur gaan we een persoonlijke tekening maken

10:45 uur starten we een regenboogmeditatie gegeven door Danielle. Opvolgend de Healing sessie met de methode van jas aan en jas uit. Hierbij leert u uit de beklemmende emotie te stappen. hierdoor krijgt u opnieuw inzicht en werkt dit als een verademing. Dit geheel sluiten we af met een stilte meditatie van ongeveer 3 minuten.

11:30 uur Opnieuw gaan we een persoonlijke tekening maken en deze naast elkaar vergelijken. Dit gaat onder het genot van een kopje koffie, thee of water en de lunch.

12:30 - 13:00 uur afsluiten en gelegenheid om nog even na te praten.

 

 

 

Workshop Intuďtief Tekenen (It)

Tijdens deze workshop gaan we Intuďtief tekenen. Hierbij komen er zeer verrassende tekeningen op papier te staan. Ook zal er een uitleg van de tekening worden gegeven.

Er zijn diverse methodes om tekeningen te analyseren. U begint met het maken een tekening waarna uw tekening wordt geanalyseerd. Dit kan het heden zijn, maar ook naar de toekomst toe. Voornamelijk wat u tekent is belangrijk om u te laten zien waar u zich op dit moment bevindt in uw leven.  Het zelf leren te interpreteren is ook aan de orde. Het gaat om een workshop van 3 lessen. Wij zorgen voor een klein werkpakket, wilt u met andere materialen werken, neemt u het gerust mee.

Kosten:

€ 35,- p.p. per les of € 100,- in 1 keer bij de 1e les.

Min. 4 personen en max. 6 personen

3 dagdelen van ± 2 uur

Inbegrepen:

Werkmap, tekenmateriaal

Koffie/Thee/Water

10:00 uur we beginnen met koffie/thee en kennismakingsrondje.

10:30 doen we een korte meditatie, deze zal zo'n 5 minuten in beslag nemen. Dan gaan we tekenen. Dit tekenen gaat vanuit uw 'ik' zijn. Niet om uw tekentalent, maar wat er van binnen zit.

11:00 uur gaan we ons even aarden en terug komen in het nu. Ook krijgt u nu de uitleg van de tekening en een opdracht voor thuis mee.

12:00 uur afsluiting en tot de volgende les.

 

 

 

 

 

Workshop Healing Feathers  (HF)

 

U leert tijdens deze korte workshop zelf een healing feather (helende veer) te maken.

 

Zelf veren en overig natuurlijk materiaal mee nemen. Er zijn evt wel wat kleine veertjes aanwezig, maar het gaat er om wat u zelf mee neemt. Het is tenslotte uw Healing Feather!

 

Kosten:

 

€ 15,- p.p.

 

Duurt ongeveer 1,5 uur

 

Inbegrepen:

 

Koffie/thee/water, lijm en uitleg gebruik van de veer.